Vrienden van de Dieptetuin
de tuinclub die echt werkt
 
 

Vriend worden als vrijwilliger.

Wij zijn continu actief op zoek naar meer ‘vrienden’ als vrijwilliger of donateur. Van vrijwilligers verwachten wij dat ze regelmatig beschikbaar zijn om op vrijdag of zaterdag tijdens de werkochtenden mee te werken in de tuin. Er zijn vrijwilligers die vrijwel alle werkochtenden meemaken, maar er zijn er ook die wegens regulier werk of andere verplichtingen bijvoorbeeld alleen de zaterdagen meewerken; prima, alle hulp is welkom. Ons devies luidt dan ook: Je komt als je kunt, en je doet wat je kan!

Als vrijwilliger ontvangt u per e-mail verslagen van de werkochtenden en wordt u vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van activiteiten die de Stichting in of rond de Dieptetuin organiseert.

Vrienden van de Dieptetuin bestaat niet alleen uit buurtbewoners. Iedereen die onze bijzondere Dieptetuin een warm hart toedraagt is bij ons welkom. Als vrijwillige tuinier ziet u onmiddellijk eer van uw werk en legt u nieuwe contacten in een gezellige sfeer.Aanmelden als vrijwilliger.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, stuurt u ons dan een berichtje via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook tijdens één van de werkochtenden spontaan binnenlopen. Zie  Agenda 2019 .


Een greep uit onze vrijwilligersgroep: