Vrienden van de Dieptetuin
  ' Je komt als je kunt en je doet wat je kan '
 
 

De Dieptetuin als trouwlocatie


Vanaf 1 april 2017 is het mogelijk het burgerlijke huwelijk in de Dieptetuin te laten plaatsvinden. Voor echtelieden die iets hebben met de Dieptetuin of graag in de open lucht in een parkachtige omgeving willen trouwen. Maar ook voor hen die bewust kiezen voor een bepaald budget, is de Dieptetuin de aangewezen locatie. Qua vergoeding mag u uitgaan van €250 voor het basispakket (zie hieronder).

 

 

Hoe zo'n bijeenkomst eruit zou kunnen zien:

14.00 uur: De gasten worden verwelkomd in de tuin, waarbij koffie wordt geserveerd,  

14.30 uur: Officiële gedeelte met toespraak van de ambtenaar van de burgerlijke stand, gevolgd door uitwisseling van de ringen en het tekenen van de akte door de getuigen.

15.30 uur: aansnijden van de bruidstaarteventueel gevolgd door een toost op het bruidspaar.

16.00 fotoreportage van het bruidspaar, en met alle gasten.

16.30 einde bijeenkomst.


Vanzelfsprekend kan dit zelfde programma ook in de ochtend plaatsvinden.

 

 

U kunt gebruik maken van de voormalige werk-keet die inmiddels netjes is opgeknapt en uitgebreid met keukentje en toilet en een flinke overkapping. Koffie en drankjes mag u zelf verzorgen, waarbij koffie-apparaat en koelkast tot uw beschikking staan. Vrijwilligers van de Dieptetuin zijn beschikbaar voor adviezen en assistentie bij de inrichting en aankleding van de accommodatie. De faciliteit is geschikt tot zo'n 50 personen. Voor het basispakket houdt u rekening met een vergoeding van €200.

                     Mocht je het weer niet vertrouwen, dan neem je je 'eigen' tent mee!


Om de mogelijkheden van onze accommodatie verder te bespreken kunt u per email een afspraak maken met één van onze coördinatoren ( dieptetuin@gmail.com ). Of u maakt gebruik van het contactformulier.


E-mailen
Bellen
Info